πως φτιαχνουμε ενα video tutorial με κειμενο

Εδώ θα ανεβάζετε τα δικά σας μαθήματα

πως φτιαχνουμε ενα video tutorial με κειμενο

Postby xaris-cd » 03 Mar 2010, 19:07

Να σας χαιρετίσω και εγω με τη σειρά μου μιας και πρώτη φορά γράφω στο forum ...μπορώ να πω οτι έμεινα κατάπληκτος απο την δουλεία που προσφέρεις σε όλους μας απλόχερα και αποτελεσματικά χωρις κόστος.......μπράβο σου έμαθα αρκετά μιας και δεν είχα καθόλου εμπειρία απο το photoshop..
εγώ θέλω να σε ρωτήσω πως κάνεις αυτά τα πανέμορφα video με ταυτόχρονη ΕΝΔΕΙΞΗ στην οθόνη το τη πατάς ...ξέρω γίνεται με αρκετά προγραματα αλλά δεν έχει κανένα την επιλογή να δείχνει το τι πατάς ....εγώ αυτό που δοκίμασα είναι το BB FlashBack Pro Recorder ...είναι μάλλον αυτό που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣ και εσύ αν δεν κάνω λάθος ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .το θέμα είναι οτι καταγράφει το τι πατάω αλλα δεν τα δείχνει όταν αναπαράγεται.η ερώτηση είναι .ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣ κάποιο έχτρα πρόγραμμα για να προσθέσεις τα γράμματα και τα σύμβολα μετά η δεν κάνω κάτι καλά και δεν τα δείχνει...
εγω θελω να σου πω οτι χρειάζομαι μάλλον κάνα μάθημα γενικό για το dreamweaver οχι οτι τα αλλα τα ξερω αλλα δεν εχω βρει κατι στο νετ σε ελληνικα γιαυτο και δεν γνωρίζω τίποτα ,και απο αγγλικά οχι και τόσο καλά οπότε θα ηταν χρήσιμο κατι τέτοιο σε πολλούς
xaris-cd

Re: πως φτιαχνουμε ενα video tutorial με κειμενο

Postby xaris-cd » 04 Mar 2010, 18:56

μαλλον μονο σε mac πρέπει να το δείχνει το πρόγραμμα σε pc δεν πρέπει να παίζει ...
xaris-cd

Re: πως φτιαχνουμε ενα video tutorial με κειμενο

Postby abcdef » 30 Mar 2010, 23:39

eftiaxa ena programmataki pou to kanei auto akrivos, an t thelete stilte m ena minima
Image
Image
Sig by me :P
abcdef

Return to Τα δικά σας Tutorials