gnorimia
Πείτε μας ποιος-α είσαι και θα σε καλως ορίσουμε στη παρέα μας!Re: gnorimia
by Gdrdasky » 05 Jan 2010, 05:26
Από κάπου πρέπει να σε ξέρω εσένα geor
Είμαι ο Γιώργης και μόλις τελείωσα (τους γύρους που έτρωγα
)
Είμαι 14 και μένω Κόρινθο...
Όταν δεν λιώνω με ένα βιβλίο στο χέρι ή παίζοντας τάβλι και πίνοντας καφέ ή με το μαξιλάρι στο κρεβάτι μου ή στο μσν με τους φίλους μου καμιά φορά ασχολούμε με το photoshop...
Πλέον μέσο αυτής της σελίδας έχω αρχίσει και μαθαίνω κάποια βασικά πράγματα σχετικά με το photoshop και είμαι παν-ενθουσιασμένος
Είμαι ο Γιώργης και μόλις τελείωσα (τους γύρους που έτρωγα
Είμαι 14 και μένω Κόρινθο...
Όταν δεν λιώνω με ένα βιβλίο στο χέρι ή παίζοντας τάβλι και πίνοντας καφέ ή με το μαξιλάρι στο κρεβάτι μου ή στο μσν με τους φίλους μου καμιά φορά ασχολούμε με το photoshop...
Πλέον μέσο αυτής της σελίδας έχω αρχίσει και μαθαίνω κάποια βασικά πράγματα σχετικά με το photoshop και είμαι παν-ενθουσιασμένος
- Gdrdasky
Re: gnorimia
by christosk89 » 16 Jan 2010, 05:05
Γεια σας παιδιά
με λένε Χρήστο, είμαι 20 χρονών και σπουδάζω τεχνικός η/υ δικτύων και επικοινωνιών σε ΙΕΚ. με την φωτογραφία γενικά ασχολούμαι απο πολύ μικρός(μεγάλο πάθος του πατέρα μου) όπου δούλευα μέχρι πριν μερικά χρόνια μια παλιά slr camera με film. μετά απο πολλά χρόνια αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις ψηφιακές μηχανές παίρνοντας μια compact sony. και επιτέλους πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε ένας απο τους στόχους μου, πείρα την Canon 450d. αυτό ήταν, η φωτογραφία έγινε τρόπος ζωής τους τελευταίους μήνες, συνέχεια είμαι με την φωτογραφική στο χέρι και βγάζω όπου μπορώ φωτογραφία. Photoshop λειτούργησα πρώτη φορά πριν σχεδόν 1 μήνα όταν ήθελα να αλλάξω τα χρώματα σε μια φωτογραφία raw, όταν είδα τις διαφορές που είχε το cs4 απο το 6(ναι, το πρόλαβα το 6 και το χρησιμοποίησα), τότε αποφάσισα να ασχοληθώ παραπάνω, και έτσι κατέληξα σε αυτό το forum!!!
συνεχίστε παιδιά την πολύ καλή δουλειά σας!
και ρε παιδιά, καμιά γυναικά δεν υπάρχει εδώ? πρέπει να βάλουν και οι γυναίκες λίγο το χεράκι τους, να μπεί λίγο η δημιουργικότητα και η φαντασία της γυναίκας σε αυτο το forum

με λένε Χρήστο, είμαι 20 χρονών και σπουδάζω τεχνικός η/υ δικτύων και επικοινωνιών σε ΙΕΚ. με την φωτογραφία γενικά ασχολούμαι απο πολύ μικρός(μεγάλο πάθος του πατέρα μου) όπου δούλευα μέχρι πριν μερικά χρόνια μια παλιά slr camera με film. μετά απο πολλά χρόνια αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις ψηφιακές μηχανές παίρνοντας μια compact sony. και επιτέλους πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε ένας απο τους στόχους μου, πείρα την Canon 450d. αυτό ήταν, η φωτογραφία έγινε τρόπος ζωής τους τελευταίους μήνες, συνέχεια είμαι με την φωτογραφική στο χέρι και βγάζω όπου μπορώ φωτογραφία. Photoshop λειτούργησα πρώτη φορά πριν σχεδόν 1 μήνα όταν ήθελα να αλλάξω τα χρώματα σε μια φωτογραφία raw, όταν είδα τις διαφορές που είχε το cs4 απο το 6(ναι, το πρόλαβα το 6 και το χρησιμοποίησα), τότε αποφάσισα να ασχοληθώ παραπάνω, και έτσι κατέληξα σε αυτό το forum!!!
συνεχίστε παιδιά την πολύ καλή δουλειά σας!
και ρε παιδιά, καμιά γυναικά δεν υπάρχει εδώ? πρέπει να βάλουν και οι γυναίκες λίγο το χεράκι τους, να μπεί λίγο η δημιουργικότητα και η φαντασία της γυναίκας σε αυτο το forum
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
-

christosk89 - Posts: 17
by iwannhs » 16 Jan 2010, 15:00
Vereniki,Martha και Marloiss είναι μερικές απο τις λίγες γυναίκες μας
Αν και έχουν καιρό να σκάσουν μύτη
(btw Vereniki και Marloiss έχουν ωραία στο Δείξτε τις Δημιουργίες σας,ψάξε λίγο
)
Αν και έχουν καιρό να σκάσουν μύτη
(btw Vereniki και Marloiss έχουν ωραία στο Δείξτε τις Δημιουργίες σας,ψάξε λίγο
Folding:Χρήσιμες γνώσεις για την διαφήμιση και τα σκονάκια.
-

iwannhs - Posts: 705
by filkos » 10 Mar 2010, 18:13
Χαιρετώ όλη την κοινότητα. Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος, είμαι 41 ετών, Τεχν. Γεωπόνος και μου αρέσει η φωτογραφία, αλλά περισσότερο το πίνγκ-πόνγκ. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω ικανούς αντιπάλους, τους νικάω όλους!!!!!. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο δημιουργό του site, και σε όποιον άλλο εμπλέκεται, στο να βγει αυτή η δουλειά σωστά. Εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια.
Last edited by filkos on 12 Mar 2010, 17:41, edited 1 time in total.
- filkos
by chrisk89 » 11 Mar 2010, 17:11
Filike, θα σου έλεγα να παίζαμε έναν αγώνα ping pong, αλλα δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά(ευτυχώς γιατί θα είχες έναν παραπάνω πελάτη
)....
chrisk89 = christosk89
κάτι έγινε με τον άλλον μου χρήστη και δεν μπορώ να μπω
chrisk89 = christosk89
κάτι έγινε με τον άλλον μου χρήστη και δεν μπορώ να μπω
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
-

chrisk89 - Posts: 23
by mikrosnikolas » 23 Mar 2010, 17:04
Geia sas kai apo emena...onomazomai nikolas eimai 27 xronwn eimai logistis kai exw faei kolima megalo kolima me to photoshop kai to premiere...asxoloumai me ypovryxies lipseis kai me exoun voithisei poly...megalo eyxaristw kai bravo ston vaggeli gia thn polytimh voitheia toy...as kratisoyme oloi mazi auto to site se leitourgeia...
gia thn trela mas kai mono!!!!!!!!!!!
gia thn trela mas kai mono!!!!!!!!!!!
- mikrosnikolas
by iwannhs » 24 Mar 2010, 00:49
Καλωσήρθες στο forum μας
Όσο για το site πατάει καλά στα πόδια του και δεν πρόκειται να πέσει όσο το αντέχει ο Βαγγέλης
Όσο για το site πατάει καλά στα πόδια του και δεν πρόκειται να πέσει όσο το αντέχει ο Βαγγέλης
-

by iwannhs » 24 Mar 2010, 03:16
Καλώς τον Μάρκο'?'
Ελπίζω να επισκέπτεσαι συχνά πυκνά το forum μας να δείχνεις τις δημιουργίες σου,να ζητάς πράγματα,βοήθεια,να λέμε καμιά !@#$%κια(λογοκρισία) κτλ
Ελπίζω να επισκέπτεσαι συχνά πυκνά το forum μας να δείχνεις τις δημιουργίες σου,να ζητάς πράγματα,βοήθεια,να λέμε καμιά !@#$%κια(λογοκρισία) κτλ
-